3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamkivi: Skype ei koli Eestist ära

Microsofti juht käis eile Eestis tööalastel koosolekutel ja Skype Technologies OÜ tegevjuhi Sten Tamkivi sõnul näitab tema visiit seda, et Eestis on head inimesed, kes teevad head tööd.

„Me oleme Microsofti divisioon ning ta käis siin töökoosolekutel,“ kommenteeris Sten Tamkivi Microsofti juhi Steve Ballmeri eilset külastust.

Tamkivi täpsustas, et need olid sisemised töökoosolekud ning kinnitas, et nad ei arutanud seda, et Skype võiks Eestist ära kolida. „Me arutasime seda, kui palju on tööd ees, mida on vaja koos ära teha. Vaieldamatult palkame ka inimesi juurde,“ lausus Tamkivi.

Tamkivi arvates see, et Ballmer on nii lühikese aja jooksul teist korda tagasi siin Eestis näitab seda, et Microsoft on veendunud selles, et siin on head inimesed, kes teevad head tööd.

Ballmer ei viibi täna enam Eestis, vaid liikus edasi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755