17. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elop: Windows Phone'i tagasiside on hea

Nokia juhatuse esimees Stephen Elop ütles, et varajane tagasiside Windows Phone'i osas on paljutõotav, vahendab Bloomberg.

„Reaktsioon on märkimisväärselt positiivne,“ ütles Elop eile Barcelonas Morgan Stanley konverentsil. „Meil on tarvis tutvustada telefoni tarbijatele, sest ilma proovimata ei tea me, kas need meeldivad.“

Novembris hakkab Nokia müüma esimest „tõelist“ Windows Phone'i Lumia 800 kuuel Euroopa turul. Nokia plaanib laiendada 420eurose Lumina 800 ja 270eurose Lumia 710 valikut odavamate ja kallimate mudelitega, ütles Elop täna. Nokia kohaldab Lumiat iga turu jaoks. USA turule jõuab telefon tuleva aasta alguses ja Hiina esimesel poolaastal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755