Mobi ostis Indilo Wirelessi

Mobiiliteenuste pakkumise ning mobiilirakenduste arendusega tegelev Mobi Solutions OÜ viis sel kuul lõpule 100% osaluse omandamise ettevõttes Indilo Wireless OÜ.

Tehingu tulemusena tekib Mobi teatel Tartusse Eesti suurim ja kogenuim mobiilirakenduste arenduse meeskond.

Indilo Wireless on alates 2008. aastast loonud üle 75 iPhone'i ja iPadi rakenduse. Nende hulgas on iPhone versioon õigekeelsussõnaraamatust, Eesti esimene iPhone ja iPad-i raamat "Milana", kaasakiskuv mäng Wristbreaker, Tallinna linna veebikaamerate vaatamise rakendus ning mitmed lasteraamatud.
Mobi Solutionsi mobiiliarenduse meeskond aastaid arendanud Androidi, Java, BlackBerry ja iPhone rakendusi Eesti ja välismaa äriklientidele. Peale Indilo omandamist kasvab Mobi arendustiim 30-liikmeliseks, võimaldades ärikliendil tellida mobiilirakendusi viiele erinevale platvormile.

Mobi Solutions on 2001. aastal loodud mobiiliteenuste pakkumise ning mobiilirakenduste arendusega tegelev ettevõte. Lisaks tarkvara arendusele pakub Mobi oma klientidele ülemaailmset sõnumite hulgisaatmise lahendust.

Mobi tütarfirma Fortumo omab kontorit nii Tartus kui Silicon Valleys ning pakub mobiilimaksete lahendusi enam kui kuuekümnes riigis üle maailma. Lisaks omab Mobi osalust ka asukohapõhiseid teenusteid arendavas ettevõttes Nutiteq OÜ.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara