28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev iPadis nüüd kättesaadav

Alates 28. novembrist ilmub igal tööpäeval Äripäeva värske number ka iPadi versioonis.

App Store'is saab alla laadida Äripäeva app-i ehk rakenduse, millega lehte iPad-is lugeda saab. App-i allalaadimine oma iPadi on kõigile kasutajatele tasuta.

Samuti saab iPadis uue aastani tasuta lugeda kõiki Äripäeva värskeid numberid. Järgmisest aastast saavad vaba juurdepääsu Äripäeva iPadi versioonile vaid Äripäeva tellijad.

Teistele soovijatele jääb võimalus tellida samuti Äripäev või osta Äripäeva App Store'ist ühe numbri kaupa. Viimasel juhul on ühe Äripäeva numbri hind 2,99 eurot.

Lisaks iPadile saavad Äripäeva tellijad järgmisel aastal tasuta ligipääsu ka Äripäeva uuele digilehele ning Äripäeva mobiilirakendusele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755