28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nexon pürib häkkerite rünnakutele vaatamata börsile

Veebi- ja videomängude arendaja Nexon ütles esmaspäeval, et plaanib aktsiate avaliku esmaemissiooniga koguda kuni 1,3 miljardit dollarit, vaatamata massilistele häkkerite rünnakutele, mis võib janu aktsia vastu vähendada.

Praegu Jaapanis baseeruv, kuid 1994. aastal Lõuna-Koreas loodud Nexon ütles, et on aktsia hinna pakkumisvahemiku sättinud 1200-1400 jeeni peale, vahendab Reuters.

Plaanide kohaselt peaks mängufirma Tokyo börsile tulema 14. detsembril ja sellest oodatakse Jaapani suurimat IPOt pärast 2010. aasta detsembrit, kui turule tuli ravimifirma Otsuka Holdings.

Kõigest kaks päeva tagasi teatasid Lõuna-Korea ametivõimud, et enam kui 13 miljoni inimese isiklikud andmed, kes kasutasid Nexoni populaarset mängu Maple Story, on lekkinud häkkeritele.

Tõenäoliselt ei tähenda see intsident head, kuna firma on sel nädalal väisamas erinevaid suurinvestoreid, kes oleksid valmis firmasse investeerima. Lõplik eelturu hind määratakse 5. detsembril.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755