29. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: kasutan iPadi iga päev

Kasutan iPadi igapäevaselt, sest see on ideaalne viis info tarbimiseks, kommenteeris MTVP AS juhatuse esimees Allan Martinson.

"Kasutan iPadi iga päev. Tegemist on uue viisiga, kuidas infot tarbida. Info tarbimise jaoks on ta suhteliselt ideaalne viis, iPad on igale poole kaasaskantav, kergesti loetav," vastas Martinson päevaküsimusele.

Ta lisas, et ta tarvitab iPadi kõige jaoks, nagu ka telefoni. "Mille jaoks te telefoni kasutate? Ka igasuguste asjade jaoks," pidas Martinson vastust enesestmõistetavaks.

Küsimusele, kas iPad muutub Eestis järjest populaarsemaks, vastas Martinson, et ikka.  "Läheb populaarsemaks nagu ka kogu maailmas. Leidke mulle inimene, kes ütleb vastupidist," sõnas ettevõtja.

Äripäeva iPadi jõudmine ei muuda Martinsoni sõnul otseselt tema lugemisharjumust.  "Loen ikka seda, kui on midagi huvitavat lugeda," lausus Martinson.

Alates 28. novembrist ilmub igal tööpäeval Äripäeva värske number ka iPadi versioonis. Äripäeva päevaküsimus on, kas ettevõtjad kasutavad iPadi.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755