3. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa ja EMT jooksevad pressiteadetega üksteise sabas

Elisa ja EMT on viimastel päevadel teinud mitu pressiteadet samal teemal, kord ajaliselt ees üks ja siis teine operaator.

Nii teatas EMT täna pärastlõunal, et alandab oluliselt mobiilikõnede hinda USAs.

Uued soodsad hinnad kehtivad Ühendriikide operaarori T-Mobile'i võrgus. Väljuv kõne Eestisse ning kohalik kõne USA numbritele hakkab maksma 1,1 eurot minut, sama hind on vastuvõetaval kõnel.

EMTd ennetas konkurent Elisa, kes eile lõuna ajal saatis pressiteate, mille järgi räägivad nende kliendid Ameerikas nüüdsest sealse operaatorfirma AT&T võrgus 70% soodsamalt.

28. detsembril oli vastupidi: hommikul teatas EMT, et alandab Venemaal mobiilikõnede hinda kuni 90%, mõni tund hiljem järgnes Elisa samalaadne pressiteade.

"EMT on esimene, kes hakkab pakkuma Euroopa Liidu tasemel rändlushindu Venemaal," ütles EMT rändlusteenuste osakonna juhataja Reena Mägi. "Uued soodsad hinnad kehtivad kõikidele EMT ja Diili klientidele ning kõikides Venemaa mobiilioperaatorite võrkudes, kellega EMT-l on rändlusteenuste leping," lisas ta.

28. detsembri pärastlõunal teatas ka Elisa, et langetas rändlushindasid kõikides Venemaa roamingpartnerite võrkudes.

EMT teatel on hinnalangetused saanud võimalikuks seoses emafirma TeliaSonera grupi uute rahvusvaheliste läbirääkimistega operaatorite vahel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755