Startupi klubi president: minu parim investeering on ID-piletite äri

Poohtechi juht ja Eesti Startupi Juhtide Klubi president Herty Tammo nimetas oma eelmise aasta parimaks investeeringuks Tallinna ID-piletite äri.

„Tallinna ID-piletite äri on meie parim investeering olnud,“ lausus Tammo.

Tammo sõnul sõlmisid nad Tallinnaga uue lepingu, millega arendavad täiesti uut tehnoloogiat Tallinnas.  „Bussis on võimalik pangakaardga osta pileteid nii, et piletiostmisprotsess jääb vahele,“ selgitas Tammo.

Ta lisas, et sellest saab uus tehnoloogia, mida nad saavad eksportida ka mujale maailma. „Projektid käivad ja töö käib. Tallinnas on tehnoloogia üheksa kuu pärast paigas ning kõik Tallinna bussid, trammid ning trollid seadistatakse uute seadmetega,“ lausus Tammo.

Hea teada:

Toivo Annuse ja Herty Tammo ühisfirma Poohtech AS on tehnoloogiainvesteeringutele spetsialiseerunud ettevõte, kelle portfelli kuulub muuhulgas ka näiteks Tallinna & Tartu ühissõidukite ID-pileti süsteemi arendav ja haldav firma Ühendatud Piletite AS.

AS Ühendatud Piletid opereerib ka praegu Tallinna linnas toimivat ID-piletite süsteemi. Hankelepingu sõlmimisel peab ettevõte varustama kõik ühissõidukid piletimüügi seadmega, validaatorite ja printeriga. Samuti peab ettevõte tagama neljaks aastaks süsteemi halduse ja hoolduse.  Ühendatud Piletid pakkumise suurus oli 4,6 miljonit eurot.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara