Eesti start-up sai 4 miljonit dollarit

Inseneride Facebooki loov Eesti idufirma GrabCAD, mille omanikeringi kuulub ka Arengufond, sai riskikapitaliinvestoritelt 4 miljonit dollarit.

GrabCAD sai riskikapitaliinvestoritelt mullu lisaks 1,1 miljonile dollarile veel 4 miljonit dollarit, kirjutab techcrunch.com

GrabCAD on meelitanud enda juurde registreerima 70 000 inseneri ning saavutanud 1 000 000 allalaadimist. GrabCadi üks asutajatest ja tegevjuht Hardi Meybaum ütles TechCrunchile, et neil on viimase kolme nädala jooksul alla laetud 200 000 CADi mudelit.

Eile tõstis Eesti Arengufondi investeeringute juht Heidi Kakko eelmise aasta investeeringutest eraldi esile GrabCADi, mille meeskond on tõestanud, et suudab oma lennukat visiooni ellu viia – GrabCAD kasvas eelmisel aastal väga muljetavaldavalt üheks maailma suurimaks inseneride kogukonnaks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara