18. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laid: IT-valdkonnas on tuhanded töökohad täitmata

Elioni peadirektor Valdur Laid, kes hakkab veebruarist juhtima TeliaSonera Soome lairiba äriüksust, soovitas noortel haridusteed valides pidada silmas IT- ja telekommunikatsiooni valdkonda.

Äripäevale antud online-intervjuus vastas Laid lugeja küsimusele, mida soovitate Eesti noortele - kas minna kohe pärast ülikooli välismaale töökogemusi saama või teha esmalt karjääri Eestis ja leida seejärel hästi tasustatud ametikoht piiri taga, et pärast ülikooli lõpetamist on noorel inimesel erialast tööd oluliselt lihtsam leida Eestis.

„Mitteerialase töö leidmiseks ei pea ülikoolis käima. Seetõttu soovitan noorel inimesel alustada tööalast arengut Eestis. IT- ja telekommunikatsiooni valdkonnas on täitmata tuhanded hästitasustatud töökohad. Selliseid asju tasuks silmas pidada ka juba haridusteed valides,“ soovitas Laid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755