Eestis müüdi aasta lõpus ligi 6000 iPadi

2011. aasta viimane kvartal tõi kõige rohkem rõõmu Apple’i müüjatele Eestis, kus võrreldes Leedu ja Lätiga oli iPadide müük märksa suurem, teatas ettevõte.

Eestis müüdi 5814 iPadi, samas kui Leedus müüdi 3403, Lätis aga ainult 2549 iPadi. Möödunud aasta jooksul müüdi Balti riikides kokku pea 22 000 iPadi tahvelarvutit. Jõulukvartalis müüdi Eestis ka kõige rohkem iPode ja Mac’e – vastavalt 1802 ja 1895.

Hiljuti tegi Apple teatavaks kõigi aegade parimad müügitulemused. Möödunud aasta viimases kvartalis saavutasid firma sissetulekud rekordilise taseme – 46,33 miljardit USA dollarit, ettevõtte puhastulu aga ulatus 13,06 miljardi dollarini. See on Apple’i kõigi aegade parim kolme kuu tulemus, teatas firma.

Apple kinnitas, et rekordi saavutamisele aitasid kaasa ka Balti riigid. Apple’i ametliku edasimüüja AVAD Balticu esindajate väitel eitavad USA ettevõtte müüginumbrid kõigis kolmes Balti riigis, eriti aga Eestis, kõiki majandusarengu pessimistlikke prognoose. iPadi tahvelarvutite ja Mac’ide jõulumüük ületas ka kõige julgemad ennustused. 2010. aasta viimase kvartaliga võrreldes ulatus sama perioodi kasv möödunud aastal koguni 121 protsendini, tulud aga suurenesid möödunud aasta viimases kvartalis 5,6 miljonilt eurolt 12,5 miljonile. Apple’i möödunudaastane kogumüük Balti riikides aga oli pea 29 miljonit eurot.

Vaatamata sellele, et pühademüük juba peaaegu kuu aega tagasi ametlikult lõppes, ei näita Apple’i toodete müüginumbrid langustendentsi ning on usutav, et see jätkub nii kuni kevadeni.  

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

PASSWARE is looking for an OPERATIONS' MANAGER

Manpower OÜ

30. oktoober 2018

PWC ÄRINÕUSTAMISE ÜKSUS otsib IT-VALDKONNA KONSULTANTI

PricewaterhouseCoopers AS

22. oktoober 2018

Teabevara