7. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia teatab töötajatele homme uudise

Telefonitootja Nokia on homme kella üheksaks kokku kutsunud 1600 Sooma Salo tehase töötajat, et neile ettevõtte tulevikust rääkida, kirjutab Helsingin Sanomat.

Üritusele pole kutsutud Nokia tootearenduse poole töötajaid.

Üritus peetakse Salohallis, mis on broneeritud kella kaheni. Kohapealsed kuulujutud räägivad, et üle tuhande inimese võib tööta jääda, vahendas leht.

Nokia toodab Salos mobiiltelefone, samuti valmivad seal näiteks detailid uuele Luniale.

Nokia töötajate esindaja Anne Malmi sõnul kutsuti koosolekule täna e-kirjaga. Tema sõnul pole töötajatele öeldud, kes koosolekul sõna võtab.

Malmi teatel on töötajad seda kutset oodanud sügisest peale, kui Nokia teatas, et koondab üle maailma 3500 töötajat. Rumeenias lõpetas Nokia telefonide tootmise ja lõpparve sai 2200 töötajat.

Lisaks on Nokia koondanud 300 inimest teisest üksusest.

Nokia teatas siis, et Soome Salo, Ungari Komaromi ja Mehhiko Reynose tehase roll vaadatakse uuesti üle.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755