Maksuametilt saab Skype’i teel tulumaksunõu küsida

Maksu- ja tolliamet võttis alates 15. veebruarist testperioodiks kasutusele internetitelefoni tarkvara Skype.

Skype’i kaudu saavad nii Eestis kui ka välismaal asuvad kliendid vastuseid tulu deklareerimise küsimustes ja abi nii paber- kui ka elektroonilise deklaratsiooni täitmisel. Maksu- ja tolliamet juhib tähelepanu, et Skype´i kontole saab ainult helistada, tekstisõnumitele amet ei vasta.

Skype’i kaudu saab teha tasuta kõnesid interneti kaudu, kõne kvaliteet on võrreldav tavatelefoni helikvaliteediga.

Maksu- ja tolliameti kasutajanimed Skype’i võrgustikus on tulud1 ja tulud2. Kliente teenindatakse esmaspäevast neljapäevani kella 8.30-16.30 ja reedeti kella 8.30-15.30. Testperiood kestab kuni 2. aprillini.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara