Riskiinvestorid süstivad raha Lady Gaga idufirmasse

Mitmed suured investorid, sh Google, on oma raha pannud idufirmasse Backplane, mis arendab popikoon Lady Gaga sotsiaalvõrgustikku.

Backplane'i asutas Lady Gaga mänedžer Troy Carter, kes veenis ettevõttesse investeerima mitmeid võimsaid investeerimisfirmasid, sealhulgas Google Venturesi, kirjutab Techcrunch.com. Hiljaaegu süstiti popikooni ärisse üle nelja miljoni dollari lisaraha riskikapitaliettevõtete nagu Sequoia Capital, Greylock jt poolt.

Idufirma eestvedajad on endised Google'i ning ka Facebooki töötajad.

Backplane alustas LittleMonsters-nimelise online-võrgustikuga, mis on mõeldud Lady Gaga fännidele. Edaspidi on aga plaanis luuga võrgustikke mitte ainult kõikvõimalike brändide ja kuulsuste austajatele, vaid põhimõtteliselt kõikvõimalikele huvigruppidele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara