Pilveteenuste pakkuja Radicenter laienes Eestisse

Pilvemajutusteenuseid pakkuv rahvusvaheline suurfirma Radicenter, mis tegutseb täna kuues erinevas riigis, tegutseb Pilves.ee kaubamärgi all nüüdsest ka Eestis.

Alates tänasest saavad ettevõtted ja eraisikud kasutada Pilves.ee keskkonnas tavapäraseid majutusteenuseid. Vaid mõned kuud rahvusvaheliselt tegutsenud Radicenter laienes Eestisse seetõttu, et riik on paistnud silma väga kiire kohanemisvõime ja uuenduslike IT-teenuste lembusega.

"Võrreldes teiste arenenud riikidega on Eesti konkurentsitult üks kõige dünaamilisem ja lihtsamalt integreeritavam riik erinevate IT-teenuste rakendamiseks," kommenteeris Pilves.ee brändijuht Mario Märtson.

Pilvemajutus erineb tavapärasest serverimajutusest selle poolest, et ei pea muretsema kõvakettaruumi otsasaamise või oma serveri töökorrasoleku pärast. Pilves jaguneb kõvakettaruum paljude serverite vahel, mis asuvad eri kohtades.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara