Telecom Italia otsib viitstardiga laenu

Terlecom Italia otsib 4 miljardit eurot kolm aastat hiljem algavat laenu, vahendab Bloomberg.

Itaalia suurim telekom pakub 250 baaspunkti intressi üle Euribori. Leping pikendaks osa 8 miljardi eurosest 2014. aastast lõppevast krediidiliinist. 2007. aastal nõustus telekom maksma 22,5 baaspunkti üle Euribori, kui krediidiliini suurendati 2 miljardi euro võrra. Telecom Italia keeldus turujutte kommenteerimisest.

Viitajaga algavad laenud on loodud selleks, et rahahädas laenuvõtjad saaksid krediidikriisi ajal likviidsust, kindlustades enne finantseerimise lõppu rahastamise, makstes teenustasu ja kõrgemat intressimäära. 2009. aasta tippajal oli Euroopa emitentidel üleval 42 miljardit eurot viitstardiga laene.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara