14. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased lähevad Keenia startup-ide turu potentsiaali uurima

Täna sõidavad Keeniasse Erik Ehasoo ja Priit Tinits, et uurida Keenia madala sissetulekuga ehk püramiidi põhja tarbija harjumusi ning Eesti startupide võimalusi antud turul läbi löömiseks.

Maailma vaeseim elanikkond ehk nn „sissetulekupüramiidi põhi“ pakub oma arvukuse ja kasvava ostujõuga üha enam huvi nii suurkorporatsioonidele kui ka tehnoloogiaettevõtetele, kirjutab Delfi Forte.

Erik Ehasoo ja Priit Tinits viivad rahvusvaheliste ekspertide toel läbi kasutajakeskse väliuuringu kohaliku tarbija tundma õppimiseks, mille tulemusena kogutud informatsioon aitab vähendada Eesti ettevõtete riske antud turule sisenemiseks.

Uuring toimub Selfdiagnosticsi ja EAS Start-up Estonia rahastusel, projekti juhib Rubik's Consultancy OÜ. Antud valdkonna uurimisele on kaasa aidanud ka Eesti Arengufond. Uuringust valmib raport, millega on teemast huvitatuil võimalik tutvuda juba mais 2012.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755