15. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i ei juleta tööle kandideerida

Märtsi lõpus Skype Eesti juhiks saav Tiit Paananen peab Skype´i hoolimata kitsast spetsiifilisest tegutsemisvaldkonnast atraktiivseks töökohaks.

Küsimusele, missugune on Skype Eesti üksuse roll suures pildis, osana Microsoftist, vastas Paananen, et selles osas on Eesti igati konkurentsivõimeline – nii kompetentsi kui hinna osas.

„Kui Microsoftil seda plaani poleks, siis Steve Ballmer ei pendeldaks ju iga paari kuu tagant ühe väikse Ida-Euroopa riigi – Eesti vahet,” ütles Paananen. „Meil on ettevõttes umbes 40-50 tiimi, kes kõik jätavad endast nö globaalse tähtsusega jalajälje maha.”

Paananeni sõnul näeb Skype Eesti ka tulevikus oma arenduskeskust tähtsana kogu Ida-Euroopa ja Põhjamaade regioonis ning neil on Eestis pidevalt umbes 20 vaba töökohta ootamas kandidaate.

„Tajun võibolla aga liiga tihti suhtumist, et "ei tea, kas mina ikka sobin". Siin võib julgelt öelda, et sobivust saab parimal moel testida kandideerides ja lisaks oskustele pöörame tähelepanu ka üldisele võimekusele, õppimisvõimele ja suhtumisele. Oskusi saab juurde õppida, suhtumist on raskem muuta,” vastas Paananen.

Tiit Paananen vastas täna Äripäeva online´i lugejate küsimustele. Kogu intervjuud saab näha siit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755