19. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Respo Haagised: EAS vähendagu bürokraatiat

EAS on pidavalt püüdnud vähendada bürokraatiat, kuid oleks vaja veel selles suunas liikuda, lausus ASi Respo Haagised juht Ain Antons.

"Tuleks vähendada bürokraatiat. EAS võiks samas suunas edasi liikuda. Minu hinnangul ei võida keegi keerukusest," kommenteeris ta.

Antonsi sõnul pole toetuste saamine lihtne. "Tundub nii, et toetused võiks olla rohkem suunatud ettevõtte tehnoloogilise taseme tõstmisele. Hetkel ei ole ühtegi sellist vooru avatud ja ei ole ka teada, et avatakse," märkis ta.

Respo Haagiste juht selgitas, et tehnoloogilisele tasemele tõstmine on seotud seadmetega, mis aitavad luua uusi tehnoloogiaid.

Tänane Äripäev kirjutab EASi uuest nõukogu esimehest Cinzia Siigist. Äripäev küsib ettevõtjatelt, millised on nende ootused uuele nõukogu esimehele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755