Apple'i aktsia sai esimese 1000+ hinnasihi

Paljude silmis oli see kindlasti vaid aja küsimus, kuid eile sai Apple'i aktsia esimese Wall Streeti analüütiku poolt hinnasihi, mis ületas 1000 dollari piiri.

Topeca Capital Marketsi analüütik Brian White seadis tehnoloogiagigandi aktsia hinnasihiks 1001 dollarit, millega temast sai esimene Wall Streeti analüütik, kes prognoosib, et Apple'i aktsia tõuseb üle 1000 dollari, vahendab CNBC.

Eile enda uues firmas Apple'i katmist alustanud White põhjendas sedavõrd kõrget hinnasihti liikumisega uuele 4G LTE võrgule, Hiina turu kasvuga ning varsti turule jõudva uue iTV-ga. White'i hinnasihi kohaselt oleks Apple'i turuväärtus ligemale triljon dollarit.

"Laienev valik innovatiivseid tooteid, kasvav integreeritud digiseadmete võrgustik, konkurentsita esteetika ja bränd, mis suudab hinge minna kõigile erineva taustaga inimestele, levitavad Apple'i palavikku kulutulena üle maailma ja me ei näe sellel tendentsil lõppu," kirjutas White analüüsis.

"Seetõttu me usume, et Apple'i edulugu kestab veel mitmeid aastaid ja meie silmis saavad tulevad 12-18 kuud olema firmale eriti põnevad mitmel rindel," lisas analüütik.

Analüüs andis eile Apple'i aktsiale vaid hoogu juurde, mis kallines päeva lõpuks 3,18%, 618,63 dollarini. Sel aastal on "õunafirma" aktsia tõusnud juba 50%.

White'i jaoks ei ole tegu esimese "šokeeriva" hinnasihiga Apple'ile. Läinud aasta juulis, kui firma aktsia maksis umbes 390 dollarit, tuli White välja 666 dollarilise hinnasihiga, mis enam nii ulmeline ei tundu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara