4. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teletorn avas uksed

Homsest saab taas külastada Tallinna Teletorni, millest on saanud elamuskeskus kogu perele.

Täna avas torni pidulikult majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. „Tallinn vajab atraktiivseid turismiobjekte, mille sünni eelduseks on väärikas ajalugu ning sisuline kaasaegus,” sõnas Parts avamisel. „Teletorni muudab eriliseks, et praktilise väärtuse kõrval on ta oluline vaatamisväärsus ning tänu uuele ekspositsioonile ka hariv teabekeskus.”

Teletorni 21. korrusel saab futuristlikus näitusesaalis interaktiivsel ülevaate eestlaste saavutustest maailmas, ekraanidel tutvustatakse ligi 20 erakordset leiutist või fenomeni, mille järgi Eestit ka mujal maailmas teatakse. 22. korrusel on restoran ja väliterrass.

Tavapilet Teletorni maksab 7 eurot, kiirpileti, mis tagab eelisjärjekorras sissepääsu, saab 9 euroga. Perepilet maksab 15 eurot, sooduspilet (lapsed, õpilased, pensionärid) 4 eurot. Õhtuse sissepääsu eest 22. korruse restorani tuleb välja käia 3 eurot.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755