23. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki miljard ajas Instagrami juhi ohjeldamatult naerma

Instagrami juht ja kaasasutaja Kevin Systrom hakkab ohjeldamatult naerma, kui jutt läheb miljardile dollarile, mille Facebook neile maksis, vahendab Kauppalehti.

Systrom on enne naeru jõudnud just Hollandi telekanalile öelda, et on pettunud miljardis dollaris, mille Facebook Instagrami eest maksis. „Meie eesmärk oli kaks miljardit dollarit, aga nad andsid meile vaid ühe,“ ütles Syström ja sellele järgneb naer kuni videoklipi lõpuni.

Video näitab, et Instagrami omanikud, nagu ka paljud teised, peavad meeletuks hinda, mida Facebook firma eest maksis.

Fotode jagamise teenusele keskendunud Instagramis on 13 töötajat. Tõsi, ettevõte kasvab kiiresti. Kui aasta alguses oli registreeritud teenusekasutajaid 15 miljonit, siis nüüd juba ligi 30 miljonit.

Instagram tuli turule 2010. aasta oktoobris ning oli esialgu mõeldud vaid iPhone'ile. Hiljuti muutus Instagram kättesaadavaks ka Androidi kasutajatele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755