Vodafone ostab tavatelefonivõrgu

Vodafone nõustus ostma Cable & Wirelessi 1,04 miljardi naela eest, mis lisab ettevõtte mobiilsidele ka Suurbritannia fikssidevõrgu, vahendab Bloomberg.

Maailma suurim mobiilsideoperaator maksab Cable & Wirelessi aktsia eest 38 penni. Aktsia tõusis hommikul 16,9 protsenti, 37,4 pennile. Alates Vodafone'i huvi ülesnäitamisest 13. veebruaril on aktsia hind 88 protsenti tõusnud. 

Vodafone jäi ainsaks pakkujaks C&W-le, kuna Tata Communications ei suutnud eelmisel nädalal hinnas kokku leppida ning otsustas pakkumise tegemisest loobuda. See on Vodafone'i esmakordne katse omandada Euroopas fiksliine pärast 2010. aastat, kui lõpetati Saksa Kabel Deutschland Holdingu ostukõnelused.

C&W ajalugu ulatub tagasi aastasse 1866, kui paigaldati esimene Atlandi-alune kaabel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara