Cisco aktsia langeb

Cisco Systemsi aktsia hind on Saksamaal langenud 9,3 protsenti.

Ettevõte teatas eile USA aktsiaturu sulgemise järel prognoosi, mis valmistas analüütikutele pettumuse. Ettevõte teatas, et juulis lõppeva kvartali kasumiks aktsia kohta tuleb 44 kuni 46 senti. Käive kasvab aastaga kaks kuni viis protsenti 11,4 kuni 11,8 miljardile dollarile. Analüütikud ootavad ettevõttelt 48 senti kasumit aktsia kohta 12 miljardi dollarilise käibe juures.

Juhatuse esimees John Chambers ütles, et majandusaasta kolmandas kvartalis vähenesid suurte ettevõtete tellimused ning suurte lepingute sõlmimine võtab kauem aega. Cisco on mures Euroopa, India ja valitsuseagentuuride nõudluse pärast.

„Me näeme kõhklevat kulutuste keskkonda,“ ütles Chambers. „On makromajanduslike keskkondi, mida me ei saa kontrollida.“

28. aprillil lõppenud kolmandal kvartali puhaskasum kasvas aastaga 20 protsenti, 2,17 miljardile dollarile ehk 33 sendilt aktsia kohta 40 sendile. Käive kasvas 6,6 protsenti, 11,6 miljardile dollarile, vastates analüütikute ootustele. Kasum mõnede kuludeta oleks olnud 48 senti, mis ületas analüütikute oodatud 47 senti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara