Yahoo Inc vahetab tegevjuhti

Yahoo tegevjuht astus tagasi, Third Point LLC saab juhatuses kolm kohta, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.


Yahoo tegevjuht Scott Thompson astus tagasi pühapäeval, 10 päeva peale seda, kui Third Point LLC tegevjuht Daniel Loeb süüdistas teda oma eluloos valeinfo avaldamises. Nimelt väitis Thompson, et tal on arvutiteaduse kraad, kuigi tegelikult omandas ta kraadi raamatupidamise erialal.


Daniel Loebi juhitud fondile antud kolm kohta Yahoo juhatuses, paneb Third Point LLC tugevasse positsiooni muutmaks hädasoleva internetifirma strateegiat. Third Point LLC on Yahoo üks suurematest investoritest, 5,8%-lise osalusega.


Yahoo ei kommenteerinud, mis oli Thompsoni lahkumise põhjus, kuid teatas, et uueks tegevjuhiks saab ajutiselt Ross Levinsohn, ettevõtte meedia pealik.


Thompsoni lahkumine peale vaid 4 kuud ametipostil olemist, tekitab küsimusi Yahoo tuleviku kohta. Yahoo võitleb, et taaselustada ettevõtte kasv, samal ajal konkureerides ettevõtetega, nagu Google ja Facebook. Brändid Yahoo News, Yahoo Sports ja Yahoo Finance püsivad küll ühtede populaarsemate interneti külastajate sihtkohtadena, kuid järjepidev internetireklaami hindade langemine on seadnud kahtluse alla reklaamipõhise strateegia väljavaated.


Investorid suhtusid uudisesse hästi, Yahoo aktsia hind on tänasega tõusnud 2,76% 15,60 dollari peale.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara