17. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maikuu lõpeb kaugtööpäevaga

31. mail peetakse Eestis kaugtööpäeva, mil kutsutakse inimesi üles tegema tööd väljaspool kontorit.

Päeva eesmärk on suurendada ühiskonna teadlikkust võimalustest ja eelistest, mida kaugtöö kaasaegsete tehnoloogiate abil nii töötajatele kui ettevõtetele pakub.

„Tööd tehakse tänapäeval mobiilsetel seadmetel – sülearvutites, tahvlites ja nutitelefonides. Ometigi istub enamik inimesi hommikust õhtuni kontorilaua taga, sest minevikus oli see ainus võimalus töö tehtud saada,” rääkis Microsoft Eesti juht Rain Laane Äripäeva lisalehele Tehnikatrend.

„Kaugtöö päeval saab järele proovida, milliseid võimalusi pakub tänapäeva tehnoloogia töö tegemiseks kõikjalt. Microsoft Eesti töötajad teevad kaugtööd näiteks 50% ulatuses ja säästetud raha, suurem paindlikkus, tõhusus ning inimeste rahulolu kasv on tuntavad,” lisas Laane.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755