28. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i juht: ei lähe mitte mingil juhul välismaale tööle

Skype Technologies OÜ juht Tiit Paananen pole oma sõnul mõelnudki sellele, et võiks välismaale tööle minna.

„Mina elan Eestis ja olen pühendunud Eesti paremaks tegemisele,“ lausus Paananen.

Ta märkis, et ka Eestis on võimalik lisaks palgatööle ettevõtlusega raha lisaks teenida. „IT-valdkonnas on ettevõtlus globaalse skaala peal. Seega kui tahad väga palju raha teenida, tuleb luua oma ettevõtte Eestis selliselt, et oleks globaalne ambitsioon,“ selgitas Paananen.

Paananeni sõnul on IT-valdkond heas seisus ning võimalusi raha teenimiseks kodumaal piisavalt.

Väljaande Meditsiinuudised aprillis korraldatud anonüümsele veebiküsitlusele vastanud kolmesajast Eesti arstist pooled kinnitasid, et läheksid parema pakkumise korral välismaale tööle. Et kõrgem palk mõjutab uue põhitöökoha kasuks otsustama, kinnitas enamik küsitletuist (70%). Äripäev uurib täna, kui kõrgema palga eest läheksid spetsialistid välismaale tööle.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755