30. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBay teise kvartali tulemuste väljavaated kehvad

EBay aktsia hind täna kukkus, kuna ilmnes, et teise kvartali tulemused jäävad arvatavasti ootustele alla, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Täna avaldas Investment Technology Group Inc., et ootab eBay teise kvartali käibeks 3,33 miljardit dollarit. Bloombergi poolt kokku pandud analüütikute keskmine oodatud tulemus oli 3,37 miljardit dollarit. PayPali üksuse käive peaks tulema 1,23 miljardit dollarit, mis ei jää palju maha analüütikute oodatud 1,24 miljardi dollarilisest käibest. PayPali üksus on eBay kõige kiiremini kasvav segment.

E-kaubandus peaks genereerima 1,42 miljardit dollarit, oodati 1,44 miljardi dollarilist tulemust.

Kulutamine internetipõhises kaubanduses tõusis 17% esimeses kvartalis 44,3 miljardi dollari peale.

David Spitz, ChannelAdvisor Corp.’i president ütles, et e-kaubanduse kasv on sel aastal siiamaani kiirenenud ja ületanud ootused ning on näha sellise trendi jätkumist.

EBay aktsia hind tegi täna viimase 7 kuu suurima kukkumise, lõpetades päeva 4,58% langusega 39,59 dollari peale. EBay aktsia hind on aastaga tõusnud 31%.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755