Oracle'i Balti regiooni juhiks sai Olle Tischler

Tänasest juhib Oracle Eesti juht Olle Tischler IT-ettevõtte äritegevust kõigis Balti riikides.

Partnervõrgustiku juhtimine suunatakse Lätist Leetu. Kõik kontorid Eestis, Lätis ja Leedus jätkavad täisfunktsionaalsetena kõikide teenuste pakkumist.

"Tegemist on evolutsioonilise arenguga. Kindlasti on see karjäär ja tunnustus seni Eestis tehtud tööle ja saavutustele. Paljutki Eestis kogetut on võimalik Lätis ja Leedus kasutada, Eesti turg ja klientide küpsus on endiselt pisut teistest ees, kuid Läti ja Leedu teevad suuri ponnitusi e-riigi arendamisel," rääkis Tischler.

Tema sõnul oli finantskriis mõnes mõttes kasulik, sest näitas selgesti ka riigiaparaadi efektiivsuse parandamise vajalikkust. "Kui Eestis oli see juba enne kriisi selge, siis teistele riikidele andis see sobiva tõuke. Nätieks turvaküsimustes on Leedus huvi selgelt suurem kui Eestis ja Lätis. Üldse on Leedu turg hetkel väga aktiivne ning  kiire tehnoloogilise arengu elutsüklis, eriti on aktiivsust märgata tööstussektoris," märkis ta.

Oracle pöörab Tischleri kinnitusel rohkem tähelepanu klientide toetamisele ja pikaajalisele rahulolule ning aitab juhtida kahanenud eelarvest tulenevaid pingeid. "Samuti suurendame toetust ja tähelepanu oma partneritele ning lisame selleks ressursse ning edaspidi käsitleme tarkvara- ja riistvara partnereid ühiselt," kommenteeris Tischler.

Alates 2001. aastast on Olle Tischler töötanud Oracle Eesti juhina. Bakalaureusekraadi omandas ta EBSis ja magistrikaadi Glasgows Starthclyde'i ülikoolis. Varasemalt töötas ta Eesti Kindlustuse turundusjuhina.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara