Soome ettevõtja: Eesti ettevõtja on liiga tagasihoidlik

Soome rohetehnoloogiate investori Lassi Noponeni arvates napib Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjatel maailmavallutusplaane.

Põhjamaade ja Baltikumi suurimal idufirmade konverentsil Latitude59 esinev Soome rohetehnoloogiate spetsialist Lassi Noponen usub, et Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjaid iseloomustab tugev tehnoloogiline taust ja innovatsioon. Samas puuduvat ettevõtjatel sageli piisavalt ambitsioonikad plaanid maailmas läbi löömiseks, kirjutatakse pressiteates.

“Innovatsioon on üks viimastest valdkondadest, kus Lääne tsivilisatsioon ka edaspidi juhtpositsiooni omab, sealjuures on Põhjamaad ja Balti riigid maailmas innovatsiooni poolest esirinnas,” julgustab rohetehnoloogiatesse investeerimisega tegeleva Soome ettevõtte Cleantech Invest juht Noponen siinseid ettevõtteid julgemaid samme tegema.

7.-8. juunil Tallinnasse lähiriikide start-up entusiaste koondaval konverentsil Latitude59 jagavad valdkonna eksperdid kahe päeva kestel toimuvatel loengutel ja vestluspaneelidel teadmisi ning kogemusi Põhjamaade ja Baltikumi alustavatele IT-ettevõtjatele. Konverentsil esitlevad oma tooteid ja teenuseid üle 20 alustava tehnoloogiaettevõtte.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara