Aastaga on registreeritud 1223 täpitähtedega domeeninime

Täna aasta tagasi tõi Eesti Interneti SA käibele täpitähtedega domeenid, tähtede ä, ö, ü, õ, š ja ž lisandumisega kaeti .ee domeeni all kogu Eesti tähestiku ulatus. Aastaga on registreeritud 1223 täpitähtedega domeeninime, teatas Eesti Interneti SA.

Täpitähtedega domeeninimede registreerimise taotlusi esitati 13. juunil 2011 esimese 15. minutiga 411, päeva jooksul registreeriti 467 ning juuni kuus kokku 769 täpitähtedega domeeninime. Esmane registreerimise kuu välja arvatuna on keskmine täpitähtedega domeenide registreerimise arv kuus ligi 38. Tänase seisuga on registreeritud 1223 täpitähtedega domeeninime.

Kõne all oleva aastase ajaperioodi jooksul registreeriti kokku umbes 12 870 .ee domeeni, ühes kuus registreeriti keskmiselt ligi 1072 domeeninime.

.ee domeenide üldise registreerimise ning täpitähtedega .ee domeenide registreerimise praktika näitab, et vajadus täpitähtedega domeeninimesid registreerida on üldjoontes sama püsiv suurus, kui .ee domeenide registreerimise arv kuus üldiselt.

.ee domeeniregistris on kokku 66 021 domeeni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara