Raivo Hein: viime Fotoluksi uuele tasemele

Ettevõtja ja Fotoluksi AS osaluse omandaja Raivo Hein tõdes, et jaemüügiäri talle meeldib ning eesmärk on ettevõtte korda teha.

„Ettevõtte järgmisele tasemele fototeenuste turul viimine tähendab seda, et me keskendume bränditoodetele, kus on paar suuremat kauplust, kus on kaetud kogu kaubavaliku laius,“ selgitas Hein oma eesmärki Fotoluksi investeerimisel.

Ta lisas, et see tähendab seda, et ei pea midagi tellima, vaid saab kohe osta selle asja, mis  vaja on ning keskendatakse nendele kindlatele brändidele, mille esindusõigus on Fotoluksil.

Küsimusele, miks ta usub fotoärisse ja Fotoluksi, vastas Hein, et ta ei ole kogu elu fotoärisse uskunud, aga see on sellist tüüpi äri, mis talle meeldib. „Me teame, et inimesed ikka pilditavad edasi ka mobiiliajastul,“ sõnas Hein.

Hein isiklikult pildistab nii maapealseid asju kui ka taevast. „Oma tehnika olen ma kõik Fotoluksilt ostnud,“ kinnitas Hein.

Ta lisas, et ettevõtte tippu jõudmine ei ole omaette eesmärk. „Eesmärk on ettevõtte korda teha. Kui maja on segamini, siis sa koristad maja ära aga see ei tähenda, et sa paned kullast tapeedi seina,“ selgitas Hein.

Masu on mõjunud ka fototoodete müügile ning Hein ja Erkki Raasuke on Fotoluksi juhile Assar Jõeperale abiks, et ettevõtte korda teha. „Paneme ilusti käima ja usun, et aasta-paari jooksul on näha, kas on Fotoluksil positiivsemalt läinud või ei ole," lausus Hein.

Eelmisel nädalal viidi lõpule tehing, millega Erkki Raasuke ja Raivo Hein omandasid 66% suuruse osaluse Assar Jõeperale kuuluvas AS-is Fotoluks. Kapitali kaasamine annab ettevõttele võimaluse tuua turule uusi teenuseid, uuendada spetsialiseeritud fotokaupluste kontseptsioone ning tugevdada oma positsiooni Eesti turul.

Homme on esimene koosolek Fotoluksi aktsionäridega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara