Vodafone teeb C&W’le ülevõtupakkumise

Vodafone Group Plc sai aktsionäride heakskiidu oma 1,04 miljardi naelasele Cable & Wireless Worldwide Plc ülevõtupakkumisele, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Ülevõtupakkumine sai heakskiidu 87,5% Cable & Wireless aktsionäridelt, kes täna hääletasid. Seega ületati 75% künnis, et pakkumine heaks kiita.  

Orbis Holdings Ltd., mis omab 19,1% Cable & Wireless’ist, oli enne Vodafone’i pakkumise vastu, kuna arvas, et Vodafone’i jaoks on pakummine atraktiivne, sest ei peegelda Cable & Wireless’i väärtust. Täna taganes Orbis oma seisukohalt, teatades, et Vodafone’i pakkumine läheb lõpuks läbi, olenemata Orbise vastuseisust.

Vodafone, maailma suuruselt teine mobiiltelefoni operaator, kasutaks Cable & Wireless’i kiudoptilist võrku, et  edendada oma tavatelefoni süsteemi Ühendkuningriikides ja kergendada suurenevat andmevahetuse pinget oma mobiiltelefoni võrgus, mida põhjustavad kliendid, kes aina enam kasutavad nutitelefone.

Cable & Wireless, mis on kaotanud 58% oma turuväärtusest viimase kahe aasta jooksul, teatas mais, et ettevõtte EBITDA, märtsi lõpus lõppenud aastaga, kukkus 15% 378 miljoni naelani, mis jäi alla analüütikute oodatud 383 miljoni naelale.

Cable & Wireless’i aktsia hind tõusis täna 7,82%, 37,77 pennini. Cable & Wireless lõpetab arvatavasti oma aktsiatega kauplemise peale 25. juulit.

Vodafone’i aktsia hind langes 0,33%, 27,45 dollari peale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara