20. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arvutifirma Packard Bell siseneb Eesti turule

Euroopa arvutifirma Packard Bell siseneb Baltimaade, sh Eesti, turule. Esimesed tooted jõuavad müügile juuli alguses, teatas ettevõte.

“Baltimaade turgudele veel jõudmata kaubamärk Packard Bell on globaalsel turul väga populaarne. Vastavalt strateegilisele otsusele pakkuda oma tooteid ka Ida-Euroopa riikides, siseneb Packard Bell ka Baltimaade turule. Esimesed Ida-Euroopa riigid, kus aasta tagasi hakati Packard Belli tooteid müüma, olid Venemaa ja Ukraina. Kui selgus, et ostjatele meie kaubad meeldivad, otsustati tulla ka Eestisse, Lätti ja Leetu,” ütles Packard Belli Baltimaade esindaja Andris Pastors.

Packard Bell pakub riistvara kodukasutajatele. Eestis leiab Packard Belli tootevalikust alates juulist: lauaarvutid imedia L ja imedia S, sülearvutid EasyNote ja dotS ning monitorid Maestro ja Visio.

Packard Belli plaan on Eestis ühe aasta jooksul saavutada koduarvutite müügis 10% turuosa. Seatud eesmärgini jõudmiseks kavatseb Packard Bell korraldada mitmeid tarbijale keskendatud promo-tegevusi. Esimesed sammud koostöös müügipartneritega astutakse juba koolieelsel müügiperioodil tänavu augustis.

Eestis leiab Packard Belli tooteid kõigist IT-poodidest, kus arvutivarustus on tellitud suurimatelt ametlikelt hulgimüüjatelt Acmelt, Alsolt ja Elkolt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755