Helenius: riik peaks meelitama Nokia insenerid Eestisse ettevõtteid looma

Investor Joakim Helenius ütles Delfi Majandusele, kommenteerides võimalust rakendada Nokiast lahti lastud IT-spetsialiste Eesti internetitiigri ette, et põhiline küsimus on ikkagi suurtes palgaerinevustes, isegi kui võtta arvesse Eesti madalaid makse ja väiksemat elukallidust.

"Ma jagan seda mõtet, et Nokia spetsialistid tuleks Eesti IT-sektori heaks tööle panna. Eestis on väga kiirelt arenev ja edukas IT-sektor, mis kindlasti võidaks neist inseneridest ja suudakas nad ära kasutada. Kuid põhiline küsimus on ikkagi suurtes palgaerinevustes, isegi kui võtta arvesse Eesti madalaid makse ja väiksemat elukallidust," sõnas Helenius.

Helenius lisas, et kuna paljud Nokiast kinga saanud IT-spetsialistid on muutunud täna massiliselt väikeettevõtjateks, siis oleks veelgi parem mõte, kui Eesti teeks agressiivselt tööd selle nimel, et meelitada need ettevõtjad oma firmasid looma ning arendama Eestis, mitte Soomes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for an ANIMATOR

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara