6. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Creandum saab Balti maadesse Silicon Valley tutvustega mehe

Skandinaavia juhtiv riskikapitaliettevõte Creandum värbas Balti investeeringute nõunikuks Andris K. Berzinsi.

“Eesti, Läti ja Leedu kiiresti kasvav tehnoloogia-startup’ide kogukond loob suurepäraseid investeeringuvõimalusi,” ütles Creandumi partner Johan Brenner.

“Soovime siseneda Balti maade startup-ökosüsteemi ning Andris on üks meie sealseid juhtfiguure. Tal on ainulaadne startupi-kogemus AeroScoutist ja Livebookingsist,” põhjendas Brenner. “Andris on Riia TechHubi koostöökontori esimees ning tal on tutvusi Silicon Valleys tänu õpingutele Stanfordi ülikoolis.”

Berzins plaanib leida ja aidata üles ehitada Balti startup-ettevõtteid, mis arendavad uudseid tehnoloogiaid ning ärimudeleid. “Varaste investeeringutega Spotify’sse, Wrappi ning Videoplazasse on Creandumi meeskond näidanud, et nad on võimelised aitama Balti maade startup-ettevõtetel maailmaturule siseneda. Mul on hea meel liituda nii andeka meeskonnaga,” rääkis Berzins.

Creandum on esimene Euroopa või USA riskikapitalifirma, kus on ametis Eesti, Läti ja Leedu investeeringutele suunatud personal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755