16. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Kolledž koolitab Gruusia valitsuse IT-juhte

Täna saabuvad IT Kolledžisse Gruusia ministeeriumide ja riiklike ettevõtete IT-spetsialistid, kes läbivad nelja nädalaga küberkaitse oskuste omandamiseks koolitusprogrammi.

Esimese kahenädalase õppesessiooni viivad Eestis läbi Clarified Security OÜ meeskond eesotsas Mehis Hakkajaga ning IT Kolledži õppejõud Margus Ernits. Koolitatavad saavad väljaõppe võrkude ja IT-süsteemide turvatestimise alustest. Teine IT-turvalisuse tsükkel viiakse läbi Gruusias ja seda juhivad kolledži õppejõud Paul Leis ja Truls T. Ringkjob.

Clarified Security OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis pakub turvatestimise teenuseid ning praktilisi infoturbe koolitusi peamiselt Skandinaavias ja Baltikumis.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on 2000. aastal rajatud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus saab omandada IT-alase rakendusliku kõrghariduse.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755