Levira lubab kliendile odavamat hinda

AS Levira teatab, et sa valmis Eesti esimese serveriruumi, millel on välisõhuga jahutussüsteem (Free Air Cooling). Firma kinnitusel võimaldab lahendus pakkuda klientidele senisest soodsamat hinda.

Levira telekommunikatsiooniteenuste divisjoni direktori Raivo Kasepuu sõnul sai Levira ligi 500 m2 serverimajutuskeskus uudse lahendusega juurde olulise täienduse. „Sellised serveriruumid on maailmas tõusev trend, sest need vähendavad kulusid ja kokkuvõttes võimaldavad kliendisõbralikumat hinda,“ kinnitas Kasepuu.

IT, meedia ja telekomi infrastruktuuriteenuste osutaja Levira haldab üht Eesti suurematest serverimajutuskeskustest ning osutab avaliku ja privaatpilve teenuseid LeviraCloud nime all.  Levira aktsionärideks Eesti riik (51%) ja Prantsuse telekommunikatsioonikontsern TDF Group (49%). TDF-i osalusega ettevõtted on lisaks Eestile Soomes, Hispaanias, Ungaris, Monacos, Poolas, Saksamaal ja Rootsis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for an ANIMATOR

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara