17. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEO näitas head teist kvartalit

Täna enda teise kvartali tulemused avaliksutanud Leedu telekom TEO LT suutis analüütikute ootusi ületada internetiteenuste osutamisega.

TEO teise kvartali käive küündis 190,2 miljoni litini, mida on 3,36% rohkem, kui aasta tagasi. Swedbanki kvartaalse käibe prognoos oli 183,3 miljonit litti.

Kasumit teenis telekom kolme kuuga 41,13 miljonit litti, mis on aastases võrdluses 5,7% kasv. Ka see ületas Swedbanki prognoose, sest pank prognoosis puhaskasumiks 34,32 miljonit litti.

Jätkuvalt on langemas firma tulu lauatelefonidelt. Firma sõnul on tegu kolmanda järjestikuse kvartaliga, kus kõnetulusid suudeti kompenseerida tuludega teistelt teenustelt. Käibe kasvu vedasid eelkõige 7,5% kasvanud internetiteenused, 37% kasvanud televisiooniteenused ning 60% võrra suurenenud IT-teenused.

Firma sõnul on tegevuskulud jätkuvalt range kontrolli all ja aastases võrdluses kasvasid need 3,7% võrra.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755