Euroopa suurim mobiilioperaator oodatust kehvem

Vodafone Group teatas oodatust kehvemast esimese kvartali käibest, sest tarbijad ja firmad tõmbasid Hispaanias ja Itaalias kulusid koomale.

Ilma ülevõtmiste ja valuutakõikumisteta kasvas Vodafone'i teenuste tulu 0,6%, kuigi analüütikud ootasid 0,8% kasvu, vahendab Bloomberg. Firma kogukäive langes 7,7% 10,77 miljardi naelani, jäädes 10,91miljardilisele prognoosile alla.

Firma tegevjuht Vittorio Colao on nõustunud liitma telefonivõrke teiste operaatoritega vähendamaks kulutusi seadmetele ajal, kui firmad otsivad võimalusi säilitada marginaale langeva majandusega Euroopas.

"Ette vaadates on raske olla ülimalt optimistlik eesseisvate muutuste tõttu," ütles Vodafone'i finantsjuht Andy Halford. "Selgelt on tarbijad ja ettevõtted ärevad mitmes riigis. Meie loogika käsib valmistuda veel paariks kvartaliks, mis tulevad suhteliselt rasked," lisas Halford.

Vodafone'i aktsia on täna avanenud 1,8% miinuses, makstes 179,8 penni. Sel aastal on firma aktsia tõusnud 0,5%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Stockmann otsib ARENDUSSPETSIALISTI

Stockmann AS

29. aprill 2018

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

24. mai 2018

Adven otsib IT- JA AUTOMAATIKA JUHT

Adven Eesti AS

07. mai 2018

Teabevara