25. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

New York Times lõpetab BlackBerry rakenduse

BlackBerry kasutajad ei saa enam kasutada ametlikku New York Timesi rakendust, et lugeda oma seadmega uudiseid, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

See on eriliselt kõva löök BlackBerryde tootjale, Research In Motionile (RIM), kelle seadmeid peeti kunagi hädavajalikeks vahenditeks ärimeeste seas.

New York Times Co., kes avaldab mainekat ajalehte, teatas, et lõpetas esmaspäeval oma rakenduse toetamist BlackBerry ja Palm Pre jaoks, mis tähendab, et rakendused ei lae enam uusi uudiseid alla.

New York Timesi pressiesindaja Eileen Murphy ütles, et asi on nende rakenduste kasutatavuses ja New York Times suunab oma ressurssid sinna, kus nad arvavad, et on kõige suurem kasutatavus.

Samas ütles Murphy, et ei ole välistatud, et New York Times arendab rakenduse seadmete jaoks, mis jooksevad RIMi uue operatsioonisüsteemiga, BlackBerry 10.

BlackBerry kasutajad saavad siiski oma telefonide abil lugeda ajalehte New York Timesi kodulehe kaudu.

RIMil pole olnud konkurentsis Apple’i ja Google’iga lihtne, seda näitab ka ettevõtte aktsia hind, mis on käesoleva aastal langenud rohkem kui 50%. RIM oli USA kauplemispäeva lõpu eel teinud 1,01%-lise languse, 6,86 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755