31. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple muudab uue iPhone’i disaini

Apple Inc. valmistub avalikustama uut iPhone’i versiooni 12. septembril ja jutud käivad, et ettevõte plaanib muuta oma enim müüdava toote disaini, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Uuel iPhone’il tuleb kuuldavasti suurem ekraan ja õhukesem keha ning on oodata, et seade töötab ka kiiremates juhtmevaba interneti võrkudes, mida pakuvad näiteks Verizon Wireless ja AT&T Inc.

Disaini muutus saab olema Apple’i enim müüdud tootele esimene, peale 2010. aastat, kui turule tuli iPhone 4. Eelmisel aastal välja tulnud, iPhone 4S-il, oli sama välimus, mis tema eelkäijal. 

Uue iPhone’i disaini ümber keerlevad spekulatsioonid on viinud praeguste toodete müügi vähenemiseni, mistõttu Apple ei suutnud juunis lõppeva kvartali tulemusi saada analüütikute ootustele võrdselt. iPhone põhjustas 46% ettevõtte kvartali käibest.

Apple’i aktsia hind oli enne USA kauplemispäeva keskpäeva +2,56%, 610,25 dollari peal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755