15. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müügile tuli uus Samsung Galaxy Note tahvelarvuti

Täna tuli New Yorgi Union Square Best Buy poes müügile uus Samsungi tahvelarvuti Galaxy Note 10.1. Homme jõuab tahvelarvuti ka teiste jaemüüjate lettidele, kirjutas USA Today.

Uuel tahvelarvutil on suur 10,1-tolline ekraan, mis on varustatud sama funktsionaalsuse ja täpsusega nagu pliiats ja paber. Ekraani resolutsioon on 1280x800 pikselit.  Tahvelarvutil on 1,4 Ghz protsessor ja 2 GB vahemälu. Esiosa on varustatud 1,9 MP kaameraga, taga on 5 MP kaamera.

Samsungi tootevalikus oli eelnevalt 5,3-tollise ekraaniga tahvelarvuti ja nutitelefoni vahepealne seade Galaxy Note. Uue tahvelarvuti eeliseks on suurem vahemälu ja kiirem protsessor ning S Pen puutepliiatsi tugi.

Samsungi sõnul kestab tahvelarvuti aku kuskil 9 tundi. 16 GB mudeli hind algab 499 dollarist, 32 GB tahvelarvuti saab kätte 549 dollariga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755