Delli puhaskasum langes

Delli teise kvartali puhaskasum tuli võrreldes eelmise aastaga 13% väiksem, kuid ületas analüütikute ootusi. Arvutitootja loodab kolmandaks kvartaliks käibelangust ning see viis ettevõtte aktsia pärast tulemuste avalikustamist miinusesse.

Delli teise kvartali puhaskasum oli 875 miljonit dollarit, mis on 13 protsenti väiksem kui aasta tagasi teenitud 1,01 miljardi dollariline kasum. Käive langes 8%, 15,66 miljardilt 14,48 miljardini. Kasum aktsia kohta tuli 50 senti.

Analüütikud ootasid Delli kasumiks aktsia kohta 45 senti ning käibeks 14,64 miljardit dollarit.

Dell ootab kolmanda kvartali käibele 2-5protsendilist langust, mis on rohkem kui Wall Street prognoosib. Kogu aasta kasumiks prognoosib Dell 1,70 dollarit aktsia kohta, analüütikud ootavad kasumiks 1,90 dollarit.

Delli aktsia langes eile peale börsipäeva lõppu Nasdaqil üle 4%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara