24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-ametnikud said krossirajal koolitust soodsa hinna tõttu

Siseministeeriumi Infosüsteemide Arenduskeskuse juhi kohusetäitja Erki Arus tõrjub väiteid, et keskuse IT-osakond käis meelelahutusasutustes koolitustel.

Meelelahutuskohad valiti tema sõnul koolituseks üksnes hinna ja asukoha tõttu, vahendab Eesti Päevaleht.

"SMIT valib oma koolituse kohad vastavalt sellele, millised on selle koha ruumide võimalused. Kuna need kohad (Oxforell, krossirada, Vee Matkad OÜ jt – toim) osutusid kõige sobivamaks, siis valiti need. Sel ei ole midagi pistmist nende kohtade ärinimega ega sellega, mis meelelahutusvõimalusi nad veel võib-olla pakuvad," rääkis Arus lehele.

Eilne Eesti Päevaleht jätkas juunis Äripäeva algatatud teemaga, mis käsitles SMITi IT-ametnike pillavaid ja küsitavaid koolitusi ning seminare.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755