Mis tõendeid kasutab Apple Samsungi vastu?

Täna otsustas Lõuna-Korea kohus keelata osade Apple'i ja Samsungi nutitelefonide ja tahvelarvutite müügi. Reuters on välja toonud, milliseid tõendeid Apple kasutab USA föderaalkohtus, kelle otsus on oluliselt suurema kaaluga.

Apple ja Samsung alustasid 30. juulil vandekohtu istungitega USA föderaalkohtus San Joses, kus Apple väidab, et Samsung kopeeris iPadi ja iPhone'i disaini. Samsung omakorda väidab, et on Apple'i patendiõiguste rikkumise ohver. Antud juhul muudab just vandekohtunike kohalolek kaasuse eriliseks, kus mõlemad firmad peavad ja üritavad vägagi keerukat teemat võimalikult lihtsalt seletada üheksale tavalisele USA kodanikule.

Reutersi andmetel kasutatakse just allolevale pildile sarnaseid materjale vandekohtunike veenmiseks, kus Apple'i juristid üritavad tõestada, et Samsung tõepoolest kopeeris nende tooteid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara