26. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirmade konkursi auhinnafond üle 20 000 euro

17.-18. oktoobril toimuval Põhja- ja Baltimaade iduettevõtete konverentsil Arctic15 aset leidval konkursil on peaauhind kasvanud 21 340 euroni.

Konverentsil korraldatatakse iduettevõtete konkurss 15 kategoorias, muuhulgas parim uus iduettevõte 2012, parim toote lansseerimine ning parim Balti iduettevõte.

Auhinnaraha koguneb toetajate annetustest. Esimesed 10 000 eurot on välja pannud konverentsi korraldaja Arcticstartup. Hea meel on tõdeda, et annetajate hulgas on ka Eesti edukas iduettevõte Pipedrive, ütles Arcticstartupi esindaja Baltimaades Alar Võrk.

"Eelmisel aastal võistlusel osalenud idufirmad kaasasid investeeringuteks kokku lausa 12,25 miljonit dollarit, seega on see hea võimalus Eesti iduettevõtetele enda näitamiseks ning oma tegevuse laiendamiseks," märkis ta.

Avaldusi konkursil osalemiseks saab esitada 31. augustini. Lisaks saavad iduettevõtted konverentsil olla esindatud enda stendiga.

Helsingis toimuva konverentsi Arctic15 osavõtjate arvuks prognoositakse 700-900 inimest. Esinejaid on üle kahekümne, nende hulgas kaks eestlast. Taavet Hinrikus on rahavahetusteenuse Transferwise asutaja, Kristjan Hiiemaa müügitarkvara Erply looja. Lisaks on kohal ka investorid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755