Infoliin muutis eraisikute telefoninumbrid taas avalikuks

Uus infokeskkond, mis toimib nii telefoninumbri kui veebiküljena, pakub tasuta ligipääsu eraisikute telefoninumbritele ning võimaldab luua kliendi eelistustele vastava kasutajakonto.

Vastavatud veebikeskkond 1182.ee avalikustas taas eraisikute telefoninumbrite andmebaasi, kirjutab ettevõte oma pressiteates. Infonumber 1182, mida haldab Teabeliin AS, hakkab tulevikus teenindama ka 1188 numbrile tulevaid päringuid.

“Tulles vastu klientidele pakume taas võimalust oma andmebaasi tasuta kasutamiseks,” rääkis Teabeliin ASi turundusjuht Triin Vesper. “Kuid selleks, et eemal hoida kõikvõimalikke kaubanduslike eesmärkidega masspäringute tegijaid, saab iga inimene päevas otsida vaid kümme teda huvitavat telefoninumbrit.”

Operaatorfirma Teabeliin AS kuulub FCR Media gruppi, mis koondab vastavat teenust pakkuvaid ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias. Kontserni aastakäive on ligi 50 miljonit eurot ja seal töötab üle 1000 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara