Tieto Eesti juhiks sai Anneli Heinsoo

Tänasest alustab Tieto Eesti tegevdirektorina Anneli Heinsoo. Tema haldusalas on ettevõtte kliendisuhted ja turuareng Eestis, ühtlasi on ta ka Tieto Estonia ja Tieto Estonia Services OÜ juhatuse liige.

Heinsoo on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli infotöötluse eriala, on Net Groupi ja tarkvaraettevõtte GT Tarkvara asutaja ning tal on pikk töökogemus IT-sektoris. “Usun, et suudame IT abiga arendada Eesti ettevõtteid ja ühiskonda laiemalt ning aidata üle elada keerulised ajad. Mul on hea meel liituda Baltikumi suurima IT-teenuseid pakkuva ettevõttega,” ütles Heinsoo.

Tieto Soome ja Baltimaade juhtiv asepresident Ari Järvelä sõnul on ettevõtte eesmärk kasvada, areneda ning säilitada kolmes Balti riigis liidripositsioon. „Olen kindel, et Anneli on meie jaoks väärtuslik meeskonnaliige, kes aitab eesmärke saavutada,” ütles Järvelä.

Tieto on Põhja-Euroopa juhtiv IT- teenindusettevõte, kelle palgal on ligi 18 000 eksperti, vahendab ettevõte oma pressiteates.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara