30. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiivel: jah, mul oli aastane konkurentsikeeld

Ehkki Toomas Tiivel kinnitas, et peab oma sõbraliku lahkumisega Bauhofist vandenõuteoreetikutele pettumuse valmistama, pidi ta otseküsimusele otse vastama: Tele2st lahkudes sai ta aastase konkurentsikeelu.

Tiiveli Bauhofi juhtimise aeg jäi napiks. Ta oli Bauhofis möödunud aasta 5. septembrist ning viimane tööpäev seal oli tal 17. augustil. Tiiveli sõnul oli lahkumine Bauhofist sõbralik. Septembrist asub endine Tele2 Eesti juht tööle Starmani juhatuse liikme ja klienditeeninduse valdkonna juhina.

"Vandenõuteoreetikutele pean pettumuse valmistama, kuna lahkumine oli sõbralik ja minu enda initsiatiivil. Põhjuseks Starmani pakkumine," olid Tiiveli sõnad veel mõni tund tagasi.

Kuidas kommenteerib Tiivel lähemalt oma töökohavahetust, loe Äripäeva müügiveebist BestSales.  

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755